Saturday, December 19, 2015

Solstice Global Healing Programme for 20/12/2015

Start      Event / Name                                                                                                Duration        Finish
Time                                                                                                                                                      Time

1pm   Music Hal Tropp & Jessica Lyons & Pin Rada                       20 mins        1.20
1.20    Yoga Sarah Furlonger from Radiant Soul Yoga                      2x20 mins            2.00pm
2.00    Maria to introduce MC-Cr Serge Thomann                            
MC     Cr Serge Thomann Introduces the Faith Leaders                   5 mins          2.05
2.05    Boonwurrung Smoking Ceremony - Dean Stewart               15 mins        2.20
2.20    Opening
The Reverend Father Robert (Bob) McGuire AM RFD       5 mins          2.25
2.25    Artwork Unveilling …                                                                  3 mins          2.30
2.30    Moshsim Mohammed Islamic Faith representative                3 mins          2.35
2.35    Peter Costa from the Baha’i Faith representative                   5 mins          2.40
2.40    Balvinder Singh, Jaspreet Kaur, Nirmal Singh
and Harpreet Singh from the Sikh Interfaith Council
of Victoria                                                                                     5 mins          2.45
2.45    Pandit Abhay Awasthi from the Hindu Foundation                 5 mins          2.50
2.50    Abe Schwarz representative of Judaism                                5 mins          2.55
2.55    Balthasar Kehi Traditional Timorese Healing                            5 mins          3.00
3.00    Ruth Avery Healing with Feldenkrais                                        5 mins          3.05
3.05    Father Turi Hollis & the Maori Singers                                       5 min            3.10
3.10    Releasing the doves                                                                  10 mins        3.20
3.20    Fairy Heidi and her friend Anna and the Sun Goddess:

3.20    10 minute toilet break
3.30    Jamie & Sara from Wayapa Wuurrk
Aboriginal Indigenous Healing Activity                                                       25 mins  3.55pm
3.55    Music Bunna Lawrie Indigenous Elder & Whale song man                                 10 mins        4.05
4.05    Healers:    
            Natalie Pickett – Wellness on Time                                          5 mins
            Janice Hunneybell – Healing with the Tarot                             3 mins
            Bridget Erica – Healing with REIKI                                            3 mins
            Shirley Sienna Coventry – Healing with Numerology           3 mins
            Kayleen White – Healing with Cutting the ties that bind         3 mins
            Meryl Key – Healing with Kinesiology                                     3 mins
            Linda – Healing in the House of Three                                     3 mins
            Ivana J – Healing with Psychic Energy                                     3 mins
            Mary Rogers – Healing with Reflexology                               3 mins
            Victor Holder – Healing with Fire Ceremony                           5 mins
4.45    Meditation and Connecting - Wayapa Wuurrk                          10 mins        4.55
4.55    Maria- to thank everyone...                                                       
 5.00     The end

No comments:

Post a Comment